over ons

OVER ONS

Steven Selleslags & Lieven Van Linden zijn de oprichters van 

Built For Endurance.


“Het is onze gezonde obsessie om ondernemers en hun teams te helpen naar meer energie en betere werkprestaties om hun volledige potentieel te benutten en een blijvende impact te maken.

Via datagedreven methoden en door de natuur geïnspireerde ervaringen transformeren we menselijke prestaties op een unieke manier."

steven selleslags

Steven is gebeten door alle facetten van persoonlijke groei, startende bij de fysiologie en het zenuwstelsel tot en met onze spirituele batterij.


Na het afstuderen in Communicatiewetenschappen (UA) en Management (AMS) heeft hij diverse functies in sales en marketing opgenomen, zowel bij startups (Vivaboxes, Twipe) als bij internationale bedrijven (Sony).


In 2012 richtte hij activate.me op, een platform voor workshops en cursussen, gevolgd door de lancering van een personal training studio, High On Life, in 2016.


Gedurende zijn pad schoolde hij voortdurend bij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (NLP, Human Design), fysieke training (PT), biofeedback en leefstijlgeneeskunde (Orthomoleculaire therapie, Intermittent Living, kinesiologie).


steven@builtforendurance.com | 0474 31 20 29

Lieven van linden

Lieven houdt ervan om alle interne en externe grenzen van ons menselijk bestaan te verkennen en ervaren. Deze nieuwsgierigheid heeft hem geleid tot het rennen van ultra-lange afstanden in onder andere de woestijn van Marokko (Marathon des Sables - 240 km) en de jungle van Brazilië (Jungle Marathon - 260 km).


Na zijn ingenieursstudies heeft hij 10 jaar gewerkt in een internationale bedrijfsomgeving en verschillende management functies uitgeoefend binnen kwaliteit en aankoop.


Na het afronden van een Executive MBA is Lieven zich gaan specialiseren en bijscholen in diverse lichaamsgerichte methoden zoals de Wim Hof methode, Intermittent Living en is gecertificeerd ademcoach.


lieven@builtforendurance.com | ⁨0496 19 06 07⁩