"STRONGER BY STRESS"

Ontdek Built For Endurance op de VOV beurs

Op 28 april nemen we deel aan de VOV-beurs, dé beurs voor opleiding & organisatie-ontwikkeling. Je vindt ons terug op de Experience Ville, waar je zoals het woord het zegt ons kan ‘ervaren’. Hoe dan, dat lees je hieronder. Een extra motivatie om langs onze stand te komen is ook om kans te maken op één van de drie Energyscans. Hiermee krijg je een gedetailleerd inzicht in je stress, slaap en bewegingspatronen aan de hand van een nauwkeurige biometrische 5-daagse meting (t.w.v. 350€). 
 

Sterker door stress

Veel leiders worstelen om hun performance (energie) optimaal te houden. De druk en onzekerheid is nog nooit zo hoog geweest waardoor er erg veel flexibiliteit wordt gevraagd op en naast het werk. Stress op zich is niet verkeerd zolang het niet chronisch aanhoudt. Sterker nog, bij Built For Endurance gebruiken we net acute stressprikkels om leiders sterker te maken.
 
Bovendien brengen we via nauwkeurige biometrische metingen je energielevel en stresstolerantie in kaart. Zodoende zijn we in staat om trajecten te brengen naar bedrijven waarbij we op maat van elke leider persoonlijke inzichten kunnen geven. Duurzame vooruitgang die bovendien meet- en zichtbaar is.
 
Ervaar zelf de ‘Sterker door stress’ aanpak tijdens onze sessies om 9u30, 10u30, 11u30, 13u30, 14u30, 15u30 en 16u30. Plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in via het formulier hiernaast. Tot dan!

Schrijf je in*

* Om deel te nemen aan de ‘Sterker door Stress’ sessies dien je in het bezit te zijn van een ticket voor de VOV-beurs.

Over Built For Endurance

Built For Endurance helpt leiders en hun teams hun volledige potentieel te benutten door energielevels & performance te optimaliseren. Dit doen we via:
 
  1. data gedreven, biometrische metingen
  2. wetenschappelijk onderbouwde leefstijlinterventies & diepgaande ervaringen
  3. duurzame en krachtige rituelen

Een unieke methode die je energie boost, je veerkracht vergroot en je besluitvaardigheid verbetert.
Zodoende word je als leider onverstoorbaar, zelfs in onzekere tijden die veel flexibiliteit vragen.

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM